AZ OPTIMIZMUS EREJE!
HOZD MAGAD EGYENSÚLYBA!

Spartacus-ösvény túra

AZ OPTIMIZMUS EREJE!

HOZD MAGAD EGYENSÚLYBA!

Pozitív hozzáállásunk az előre nem várható helyzeteken is átsegíthet minket. Jó hír, hogy az optimizmus fejleszthető. Ezen a túrán a keskeny ösvényeken kanyarogva, felfedezzük a belső egyensúlyunkhoz vezető utat. A túra-coaching program során, az inspiratív természeti környezet, a nyugodt, lassú tempóban haladás, valamint a közös beszélgetések támogatnak személyes fejlődésedben, hogy egy lépéssel közelebb kerülj önmagadhoz.

Spartacus-ösvény túra

Fedezd fel az Apát-kúti völgy és a Spartacus-ösvény természeti  szépségeit!

Könnyű, kényelmes gyalogtúra, kevés szintkülönbséggel, amely szinte végig a hegyoldalban és völgyben kanyarog, páratlan kilátással a környező tájra. A keskeny ösvényen és a sziklákon való haladást megkönnyíti a túrabot használata, és a megfelelő túrabakancs viselése.

Időpont: 2021. Május 8.
Túra hossza: 14 km
Szintkülönbség: 290 méter fel és le
Indulás: Budapest, Műegyetem rakpart, reggel 8 óra

A túra ára: 18 900 Ft

Túra- coaching programunk, Pilisszentlászó központjából indul, kezdetben még aszfaltos úton, majd körülbelül egy kilométer megtétele után elhagyva a település házait idilli legelők, rétek, dűlők között az erdő fái közé véve az irányt.
A programon érintjük a hely fő látványosságát, a kitűnően felújított, megtisztított Spartacus-ösvényt, amely végig tekereg a meredek hegyoldalban, kezdetben hatalmas sziklák között, később ritkás ligetes területen.
A kényelmes tempójú kiránduláson megélhetjük a táj varázslatos szépségét, a természet nyugalmat árasztó közelségét. Engedjük, hogy a séta jótékony hatására gondolataink is szárnyra kaphassanak, és minden egyes lépésünkkel közelebb kerüljünk belső harmóniánk megtalálásához. Ebben nagy segítségünkre van a gyönyörű környezet, utunk talán legszebb látképe, a Duna csillogó víztükre a Börzsöny és a Visegrádi-hegység ölelésében. Ösvényünk kissé megszelídülve ér véget egy gyönyörű bükkerdőben, ahonnan kis pihenő után folytatjuk utunkat a vadregényes Apát-kúti völgyön át, egészen Visegrádig.

kep5_kicsi