Légy Te az életed irányítója!

Prédikálószék túra

Légy Te az életed irányítója!

Önismeretünk és tudatosságunk fejlesztése hozzásegít minket ahhoz, hogy a nehezebb élethelyzetekből is a legjobbat hozzuk ki. Saját erőforrásaink feltérképezésével és mozgósításával életünk irányítóivá válhatunk. A túra-coaching program során, az inspiratív természeti környezet, a nyugodt, lassú tempóban haladás és a közös beszélgetések támogatnak személyes fejlődésedben, hogy egy lépéssel közelebb kerülj önmagadhoz.

Prédikálószék túra

Fedezd fel a Dunakanyar
ékkövét!

Könnyű gyalogtúra, kis szintkülönbséggel, gyönyörű erdőkön át, csodálatos panorámával a Dunakanyarra.

Túra hossza: 12 kilométer
Szintkülönbség: 270 méter fel és le

Túra-coaching programunk, az erdőkkel körülvett Pilisszentlászlóról indul, amely egy elbűvölő ezer fős kis falu a Visegrádi-hegység lankái között.  Különlegessége, hogy ez a térség legmagasabban fekvő települése, így nem szükséges túl nagy szintkülönbséget leküzdenünk ahhoz, hogy feljussunk Magyarország egyik legszebb panorámájával kecsegtető kilátójához, a Prédikálószékhez.

Kényelmes erdei sétával és egy rövidebb kaptatóval körülbelül két óra gyaloglás után, érjük el a 639 méter magasan fekvő Prédikálószéket, ami kihagyhatatlan célpont a természet szerelmeseinek, mivel csúcsáról gyönyörű kilátás nyílik a Dunakanyarra.

Felmászunk a fából készült kilátó legfelső szintjére, és csak ámulunk a látványtól. Előttünk Visegrád látható a Salamon-toronnyal és a fellegvárral, a Duna túlsó oldalán pedig a Börzsöny csúcsai, a Szent Mihály-hegy, a Csóványos és a Nagy-Hideg-hegy magasodnak. Nem sietünk, magunkba szívjuk a látványt, elkészítjük a kötelező fotókat és kis pihenés és beszélgetés után megkezdjük ereszkedésünket túránk kiindulási pontjára. 

kep5_kicsi